Mire jó a NYDA® express?

A NYDA® express Németország egyik legismertebb fejtetűirtó szere!

A NYDA® express a hajas fejbőr fizikai jellegű kezelésére szolgál fejtetvesség esetén (Pediculus capitis). Előírásszerű használatával a NYDA® express alkalmas minden fejlődési stádiumú tetű leküzdésére, így elpusztítja a serkéket, a lárvákat és a kifejlett tetveket is. A NYDA® express egy tudományosan igazolt fejtetű-kezelő szer, ami nem tartalmaz neurotoxikus rovarirtó anyagokat. 

A NYDA® expresst úgy tervezték, hogy fizikai úton ölje meg a fejtetveket és serkéiket, ahelyett, hogy kémiai rovarirtást alkalmazna (knockdown). A NYDA® express kétféle dimetikon hatóanyagú szilikonolajat tartalmaz, amely a tetvek és petéik légzőnyílásaiba szivárogva blokkolja az oxigénellátást, ezáltal gyorsan megfullasztja és megöli őket. Ez a fizikai hatásmód alkalmas rá, hogy még a kémiai hatóanyagok elleni (knockdown) rezisztenciát szerzett fejtetvek és petéik is elpusztíthatók legyenek. 

A szilikonolajok használata miatt a NYDA® expressnek nincs olyan erős, kellemetlen szaga, mint más rovarirtó alapú fejtetű-kezelő készítményeknek. A NYDA® express bármely életkorban, valamint terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.*

*A klinikai kutatások etikai hátterének megfelelően terhes és szoptatós anyákon, illetve 2 éves kor alatti gyermekeken nem végeztek kísérletet.

NYDA® express – innovatív technológia az egész család részére

A NYDA® express hatékony megoldást kínál a fejtetvesség kezelésére, bizonyítottan csupán 10 perces alkalmazási idővel. A durva neurotoxikus rovarirtóktól mentes NYDA® express rövid időn belül kifejti hatását – megfullasztva a fejtetveket és petéiket – egyszerű alkalmazása során.

Letölthető magyar nyelvű használati útmutató

Amennyiben bővebb információra van szüksége, a gomb megnyomásával letöltheti a teljes magyar nyelvű használati útmutatót.