Hogyan hat a NYDA® express?

Kettős hatású olajat tartalmaz

A NYDA® express két speciálisan kifejlesztett dimetikontartalmú szilikonolaj kombinációját használja. A dimetikonok gyakran megtalálhatóak számos kozmetikai termékben, és lehetnek illékonyak (gyorsan párolognak) vagy viszkózusak (sűrű konzisztenciájúak). A kétféle dimetikon kombinációja a NYDA® expressben alacsony felületi feszültségű folyadékot hoz létre, amely könnyen szétoszlatható a hajon és a fejbőrön. A behatási idő alatt behatol a fejtetvek és serkéik légző réseibe, gyorsan átvéve a levegő helyét a légutaikban. Az illékony dimetikon elpárolog és a maradék viszkózus olaj besűrűsödve hatékonyan képes elzárni az élősködők légutait.

Levegő (oxigén) hiányában, a fejtetvek, a lárváik és petéik egyaránt elpusztulnak. Ezután kifésülhetőek a hajból. A maradék dimetikon ezután egyszerűen kimosható a hajból samponnal, égető-szúró érzés és mindenféle vesződség nélkül.

A termék fizikai jellegű hatásának köszönhetően a tetű nem képes ellenállóságra szert tenni. Használata egyszerű: spray kiszerelése révén a NYDA® express könnyen felvihető akár a vékony szálú, hosszú hajra is. Különleges összetétele révén a leghosszabb haj is könnyen fésülhető marad.