JOGI NYILATKOZAT

A nydaexpress.hu weboldalt (a továbbiakban, mint „Weboldal”) a NYDA EXPRESS magyarországi forgalmazója, a PARMA PRODUKT Gyógyszergyártó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1145 Budapest, Uzsoki u.36/a.; cjsz: 01-09-469287; adószám: 12147296-2-42; a továbbiakban, mint „Üzemeltető”) üzemeleteti. A Weboldal kizárólag a Nyda express orvostechnikai eszközök ismertetése érdekében jött létre.

A Weboldal használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja a mindenkor hatályos, jelen Jogi Nyilatkozatban foglaltakat.

Tájékoztatjuk, hogy Üzemeltető fenntartja a jogát a Weboldal és jelen Jogi Nyilatkozat előzetes értesítés nélkül történő frissítésére és/vagy módosítására, így kérjük, mindig olvassa el jelen Jogi Nyilatkozatot.

A Weboldal a magyarországi felhasználók, látogatók részére készült, így a Weboldal a Magyarországon irányadó uniós és nemzeti jogszabályoknak megfelelően készült. Amennyiben Ön másik országból – különösen, de nem kizárólag az Európai Unió területén kívülről – keresi fel a weboldalt úgy Üzemeltető nem vállal felelősséget más ország jogának való megfelelőségért.

A Weboldal nem nyújt orvosi tanácsot, nem szolgál az orvosi szaktanácsadás helyettesítésére. A weboldalon szereplő információk kizárólag általános tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthetőek orvosi vagy gyógyászati szakvéleménynek, tanácsnak. Kérjük bármilyen egészségügyi panaszával, kérdésével keresse meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Weboldal tartalmi és működési megfelelőségéért, azonban nem zárhatóak ki a tartalmi tévedések, az informatikai hibák, valamint a vírusmentesség, a harmadik felek által okozott támadások. Üzemeltető kizárja a Weboldal tartalmával, annak esetleges hibáival, valamint a honlap látogatásából eredő károkkal kapcsolatos mindennemű felelősségét.

A Weboldal és annak mindennemű tartalma az Üzemeltető, valamint a G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG (székhely: Kieler Str. 11, 25551 Hohenlockstedt, Németország) tulajdonában áll, az azzal kapcsolatos szerzői jogok Üzemeltetőt illeti. A Weboldal bármilyen tartalmának kereskedelmi felhasználása kizárólag Üzemeltető és/vagy G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

A Weboldalon található hivatkozások, linkek és az azokon található tartalmak, weboldalak tekintetében Üzemeltető nem vállal semminemű felelősséget.

A Weboldal, valamint a harmadik felek weboldalainak látogatása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik.

A Weboldallal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatás elérhető: www.nydaexpress.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Amennyiben Weboldalunkkal kapcsolatos kérdése, észrevétele lenne, úgy kérjük vegye fel Üzemeltetővel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • email cím: parmaprodukt@parmaprodukt.hu
  • levelezési cím: Parma Produkt Kft. – 1145 Budapest, Uzsoki utca 36/a.

 

Hatályos: 2019.08.22. napjától